Ενας ακόμη πετυχημένος ορεινός υπερμαραθώνιος  Virgin Forest Ultra Trail  VFUT, για δέκατη συνεχή χρονιά πέρασε στην ιστορία.

Η Ομάδα μας κάλυψε διασωστικά και υγειονομικά τον αγώνα έχοντας εναν μεγάλο τομέα ευθύνης.Μάλιστα κατα την διάρκεια εξέλιξης του αγώνα πραγματοποιήθηκε απο μέλη μας και επιχείρηση για την ανεύρεση αθλητών ,η οποία εστέφθη με επιτυχία http://www.runningnews.gr/item.php?id=28785 .

....να ευχαριστήσω και να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον απίστευτα όμορφο αγώνα σας και την τέλεια οργάνωση του.Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει.Πρώτα οι διοργανωτές που μαζί με τους εκατοντάδες εθελοντές μας δίδαξαν πραγματικά τι θα πει φιλοξενία.Τα στεκ και ο κόσμος που μας περίμενε εκεί ,οι διασώστες,οι φυσικοθεραπευτές,οι γυναίκες στα εστιατόρια,οι οδηγοί που μας μετέφεραν στον οικισμό,ο σαξοφωνίστας και η μπάντα,οι κάτοικοι και τα παιδάκια ακόμα αλλά και όλοι οι εθελοντές από οποιοδήποτε πόστο όλοι τους ήταν άψογοι. Ζήσαμε ένα απίστευτο τριήμερο και τρέξαμε ένα αγώνα που θα μας μείνει αξέχαστος.Η διαδρομή και η φύση απλά σε μαγεύουν .Να μην ξεχάσω να αναφέρω την τέλεια σηματοδότηση αλλά και την προσπάθεια να είναι η διαδρομή όσο πιο ασφαλής γίνεται σε έναν ορεινό αγώνα .Διοργανωτές ,εθελοντές και αθλητές έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα.Η παρέα του VFT!!!!Συνεχίστε να κάνετε αυτό που ξέρετε τόσο καλά να κάνετε με τον ίδιο ζήλο.Ευχαριστούμε για όλα.....

.....Επιστρέφοντας απο τον αγώνα NTR, προσπαθώ να τακτοποιήσω τις εικόνες και τις εμπειρίες που όλοι γεμίσαμε αυτές τις ημέρες στα μαγευτικά μέρη της Ροδόπης. Όσο και να προσπαθώ να φέρω σε πρώτο πλάνο τα τοπία και τις μαγικές διαδρομές, οι άνθρωποι της διοργάνωσης είναι που έρχονται μπροστά.
Περιγράφω σε φίλους τα τοπία, αλλά νιώθω οτι αδικώ τους εθελοντές. Και όταν μιλάω για τους εθελοντές, εντυπωσιάζονται, πως άνθρωποι που δεν τρέχουν σαν εμάς έχουν το ίδιο και μεγαλύτερο πάθος και όρεξη να συμμετέχουν μαζί μας !
Έτσι από τις 60+ φωτογραφίες που τράβηξα στον αγώνα, αποφάσισα να σας στείλω δύο, η μία ηλιόλουστη τη μέρα των απονομών με τους εθελοντές να συμμετέχουν ακόμα στη χαρά μας και η άλλη τη Δευτέρα, μέρα με βροχή και τους εθελοντές να έχουν μπει ξανά στον αγώνα τον δύσκολο της καθημερινότητας και της ρουτίνας.
Θέλω να πιστεύω οτι αυτοί οι αγώνες, δεν αποτελούν μόνο μια ευκαιρία για τρέξιμο και εμπειρίες για εμάς, τους αθλητές που ερχόμαστε απο μακριά απο τις άχαρες πόλεις, αλλά μια ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί μας και να αλλάξουν ρουτίνα οι άνθρωποι που ζουν σε αυτά τα μέρη.
Να είστε καλά και ευχαριστούμε πολύ για όλα......

fotos: facebook

 

 

Copyright © 2012-2023 ΕΟΔ Ξάνθης.
All Rights Reserved.